Naleśniki Z Ajerkoniakiem

Naleśniki Z Ajerkoniakiem
Naleśniki z ajerkoniakiem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 189 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką mąkę, klarowane masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Naleśniki Z Ajerkoniakiem, Naleśniki Z Ajerkoniakiem, oraz Naleśniki Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Zrób studnię w środku i wlej ajerkoniak, masło i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
AjerkoniakAjerkoniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać, aż suche składniki będą równomiernie wilgotne.
4
Wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącej patelni dla każdego naleśnika. Naleśniki gotować, aż bąbelki na wierzchu. Flip z łopatką, i kontynuować gotowanie, aż lekko rumiane na dole.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn