Naleśniki Wiśniowo-Pszenne

Wiśniowe naleśniki pszeniczne może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, maślankę, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Pełnoziarniste, surowe naleśniki z kwiatem pomarańczy i ricottą zaadaptowane z pełnoziarnistego miodu Donna Hay i naleśników z ricottą z "Fresh and Light", Quinoa pełnoziarniste Greckie naleśniki jogurtowe {najzdrowsze naleśniki, jakie kiedykolwiek zrobiłem}, oraz Pełnoziarniste Cherry Vanilla Bean Pancakes With Vanilla Bean Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąki i 4 kolejne składniki połączyć w dużej misce, wymieszać trzepaczką.
Połączyć maślankę, jajko i olej; dodać do mieszaniny mąki, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z wiśniami.
Podgrzej patelnię nonstick lub patelnię Nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Łyżka około 1/4 szklanki ciasta dla każdego naleśnika na patelni. Włącz naleśniki, gdy szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają na ugotowane.