Naleśniki Wegańskie

Naleśniki Wegańskie
Wegańskie naleśniki to wegańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje 4 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Najlepsze Wegańskie Naleśniki, Naleśniki Wegańskie, oraz Down Home Pancakes (Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wymieszać wodę i olej razem w małej misce. Zrobić dobrze w środku suchych składników i wlać mokre. Mieszaj tylko do wymieszania; mieszanina będzie grudkowata.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Upuść ciasto za pomocą dużych łyżek na patelnię i gotuj, aż utworzą się pęcherzyki, a krawędzie będą suche. Flip, i gotować, aż rumiane z drugiej strony. Powtórz z pozostałym ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn