Naleśniki Truskawkowo-Bananowe
Naleśniki truskawkowo-bananowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką truskawki, orzechy włoskie, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki Truskawkowo-Bananowe, Naleśniki Truskawkowo-Bananowe, oraz Naleśniki Truskawkowo-Bananowe.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki krepy do wymieszania. Smar 6-lub 7-calowa patelnia ze skracaniem lub sprayu do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Dla każdej krepy, wlać 2 łyżki ciasta na patelnię; obrócić patelnię aż ciasto pokrywa dno. Gotować na złoty kolor. Delikatnie poluzować krawędź metalową szpatułką; obrócić i gotować drugą stronę, aż uzyska złoty kolor. Stos naleśniki jak je usunąć z patelni, umieszczając woskowany papier między każdym. Naleśniki należy przykryć, aby nie wyschły.
W schłodzonej średniej misce ubijaj śmietanę i cukier mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będą sztywne. Łyżka około 3 łyżki bitej śmietany w dół środka każdej krepy; top z 4 lub 5 plastrów banana.
Zwinąć; każdą krepę ułożyć bitą śmietaną, truskawkami i orzechami włoskimi.