Naleśniki Szwedzkie
Przepis Szwedzkie naleśniki jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników skandynawskiej kuchni. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 12. Mieszanka mleka, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki Szwedzkie, Naleśniki Szwedzkie, oraz Naleśniki Szwedzkie.
Instrukcje
Stopić 4 łyżki masła w 10-calowej patelni nonstick.
Mąkę, mleko, jajka, roztopione masło, wanilię i sól połączyć w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Rozgrzej tę samą patelnię na średnim ogniu, aż kropla wody odbije się i skwierczy.
Dodaj 1 łyżeczkę masła; Obróć, aby pokryć patelnię roztopionym masłem.
Wlać skąpe ciasto 1/3 szklanki i szybko obracać patelnię równomiernie pokryć dno. Gotować, aż Pancake zestawy, 1 do 1 1/2 protokół. Używając gumowej szpatułki, ostrożnie podnieś naleśnik o krawędzie i odwróć; gotuj, aż lekko złoty z drugiej strony, 15 do 30 sekund.
Przenieś na talerz; utrzymuj ciepło w piekarniku podczas robienia innych. Powtórzyć z pozostałym masłem i ciasto, aby około 12 naleśniki. Jeśli naleśniki wydają się zbyt grube, cienkie ciasto lekko z ciepłą wodą. Złożyć lub zwinąć i podawać z cukrem cukierniczym, syropem i świeżymi owocami.