Naleśniki Owsiane Maślane

Naleśniki Owsiane Maślane
Naleśniki owsiane z maślanki mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 479 kalorii, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 64 centy za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Z łyżką wynik 49% to danie jest solidne. Spróbuj Naleśniki Owsiane Maślane, Naleśniki Z Maślanki Owsianej, oraz Naleśniki Maślankowo-Owsiane podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj maślankę i owies w dużej misce; pozostaw na odpoczynek około 5 minut. Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, cukier, soda oczyszczona i sól wymieszać z owsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj jajka i olej roślinny; wymieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
JajkoJajko
3
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu. Upuść ciasto dużymi łyżkami na patelnię; gotuj, aż utworzą się bąbelki, a krawędzie wyschną, około 3 minut. Flip i gotować, aż rumiane na drugiej stronie, około 3 minut więcej. Powtórz z pozostałym ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn