Naleśniki Orzechowo-Owsiane

Naleśniki Orzechowo-Owsiane
Naleśniki orzechowo-owsiane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, szybkie gotowanie owsa, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Płatki owsiane Pekan chleb bananowy na Ogólnopolski Dzień płatków owsianych, Naleśniki Orzechowe, oraz Naleśniki Owsiane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połączyć owies, mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć mleko, jajka i masło; wymieszać z suchymi składnikami tylko do wymieszania. Złożyć w orzechach pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
JajkoJajko
MlekoMleko
3
Wlać ciasto przez 1/4 cupfuls na lekko nasmarowanej gorącej patelni; skręcić, gdy pęcherzyki tworzą się na wierzchu naleśników. Gotować, aż druga strona będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia8
Magazyn