Migdałowe naleśniki z syropem wiśniowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, migdały, beztłuszczowy jogurt grecki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 276 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Migdałowe naleśniki Makowe z syropem migdałowym, Naleśniki bananowe z kwaśną śmietaną i syrop z maślanki Magelby ' ego, oraz Naleśniki Maślane Z Syropem Wiśniowym Bing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu przynieś wiśnie, 1/2 szklanki wodyi kij cynamonu do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z syropem; odstawić do ostygnięcia. W misce ubijamy mąki, owies, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce ubij jajka i maślankę (i ekstrakt migdałowy, w razie potrzeby).