Naleśniki migdałowe z syropem wiśniowym

Naleśniki migdałowe z syropem wiśniowym
Migdałowe naleśniki z syropem wiśniowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, migdały, beztłuszczowy jogurt grecki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 276 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Migdałowe naleśniki Makowe z syropem migdałowym, Naleśniki bananowe z kwaśną śmietaną i syrop z maślanki Magelby ' ego, oraz Naleśniki Maślane Z Syropem Wiśniowym Bing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu przynieś wiśnie, 1/2 szklanki wodyi kij cynamonu do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z syropem; odstawić do ostygnięcia. W misce ubijamy mąki, owies, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce ubij jajka i maślankę (i ekstrakt migdałowy, w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
CzereśnieCzereśnie
SyropSyrop
JajkoJajko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać mokre składniki do wyschnięcia; wymieszać ciasto, aż tylko połączone.
3
Podgrzać dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu; pędzel olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać skąpe 1/4 szklanki ciasta na patelnię; posypać 1 1/2 łyżeczki migdałów. Gotować naleśnik, przewracając raz, aż złoty kolor, 2 protokół na stronę. Powtórz z pozostałym ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Naleśniki podawać z syropem wiśniowym; w razie potrzeby polać jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
JogurtJogurt
SyropSyrop
6
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn