Naleśniki Migdałowe
Naleśniki migdałowe mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 27 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka cukru, masła, sera mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Migdałowe naleśniki Makowe z syropem migdałowym, Bananan Almond Oat Pancakes, oraz Naleśniki Kokosowo-Migdałowe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Propozycja podania: syrop klonowy i świeże maliny
W robocie kuchennym połącz mascarpone, wodę, cukier, ekstrakt z migdałów i ekstrakt z wanilii. Proces, aż mieszanina będzie gładka.
Dodać mieszankę naleśnikową i pulsować, aż tylko połączone.
Dodaj pastę migdałową i pulse raz włączyć.
Rozgrzej patelnię lub dużą, nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu. Posmarować patelnię lub patelnię 1 łyżką masła. Pracując partiami, wlać 1/4 szklanki ciasta na naleśnik na patelnię i gotować przez około 1 1/2 minut z każdej strony do złotego koloru. Powtórzyć z pozostałym masłem i ciasto.
Ułożyć naleśniki na półmisku i podawać z syropem klonowym i świeżymi malinami.