Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z maślanki z jabłkami syropu klonowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 474 kalorie, 11g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz syrop klonowy, jabłka Golden delicious, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Naleśniki maślane z jabłkami klonowymi i orzechami pekan, Silver Dollar Buttermilk-naleśniki orzechowe z masłem Bourbon Melasses i syropem klonowym, oraz Apple s: cynamonowy maślany syrop karmelowy do jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać jabłka i 1 łyżka syropu klonowego; smażyć, aż jabłka będą miękkie, o 5 protokół.
Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki syropu klonowego i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Klonowy
Cynamon
1
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce; trzepaczka do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić maślankę, jogurt i jajko w średniej misce, aby wymieszać; dodać do suchych składników i mieszać, aż tylko się zmiksuje, ale nadal grudkowaty. Delikatnie wymieszać w 1 1/2 łyżki roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Masło
Jogurt
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Griddle ciepła lub duża patelnia nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Rozprowadzić cienką warstwę masła na patelni i rozpuścić. Pracując partiami, upuść ciasto o 1/3 garści na patelnię, rozstaw od siebie. Gotować naleśniki do brązowego na dole i pęcherzyki tworzą na górze, o 3 protokół. Obróć naleśniki i gotuj, aż spody będą brązowe, a naleśniki ledwo twarde w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przenieś na talerze. Powtórz z pozostałym cieście, dodając więcej masła do patelni w razie potrzeby.