Naleśniki maślane pięcioziarniste z miodem malinowym

Naleśniki maślane pięcioziarniste z miodem malinowym
Naleśniki z maślanki pięcioziarnistej z miodem malinowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Jeśli masz sól, staromodny płatki owsiane, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Naleśniki Pełnoziarnisto-Maślane, Naleśniki Z Maślanki Pełnoziarnistej, oraz Naleśniki Z Maślanką Bez Ziarna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Trzepaczka w miodzie, 2 łyżki. olej, maślanka i wanilia. W osobnej misce ubijamy razem mąki, sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
MiódMiód
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubij mokre składniki, aż się połączą. Mieszamy z owsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Ciepło Pozostałe 1 łyżka. olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Tymczasem w osobnej misce ubij białka trzepaczką lub mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Wchodzisz na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Zawirować olej do pokrywania patelni; wlać nadmiar do żaroodpornej filiżanki. Kadzi ciasto na patelni w 1/3-porcje filiżanki i gotować, aż pęcherzyki tworzą i krawędzie wyglądają suche, 3 do 5 protokół. Flip naleśniki i gotować, aż rumiane, 3 protokół więcej. Utrzymuj ciepło na blasze do pieczenia w piekarniku podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
ChochlaChochla
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Podawać z ciepłym miodem malinowym lub syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MalinyMaliny
MiódMiód
8
* Dostępne na większości rynków Whole Foods.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn