Naleśniki maślane jabłkowo-orzechowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 141 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jabłka, proszek do pieczenia, orzechy włoskie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Jabłkowo-Orzechowe, Naleśniki owsiane jabłkowe z syropem z maślanki karmelowej, oraz Naleśniki Cynamon Jabłko Orzech dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 5 składników ubić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połączyć maślankę, mleko, jajko, i masło w osobnej misce; dodać do mieszaniny mąki, i ubijać tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Masło
Mąka Uniwersalna
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj jabłko, orzechy włoskie i cynamon do ciasta, i złożyć delikatnie.
Wlać 3 do 4 łyżek ciasta na gorącą, lekko nasmarowaną patelnię lub nieprzywierającą patelnię. Gotować, aż naleśniki są pokryte bąbelkami i brzegi stają się brązowe. Obróć i gotować z drugiej strony 2 protokół lub aż złoty kolor.