Naleśniki kukurydziane z masłem Klonowo-żurawinowym

Naleśniki z mąki kukurydzianej z masłem Klonowo-żurawinowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, masło plus 3 łyżki masła, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej Z Jagodami Z Masłem Klonowym Pomarańczowym, Tosty Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej + Syrop Klonowy Miodowo-Masłowy, oraz Naleśniki z mąki kukurydzianej Clementine z kompot z jeżyny Klonowej.
Instrukcje
W mini robocie kuchennym pulse kij zmiękczonego masła z żurawiną, syropem klonowym i 1/2 łyżeczki soli, aż do połączenia; zeskrobać do miski.
W misce mąkę ubić z mąką kukurydzianą, cukrem, proszkiem do pieczenia i pozostałą 1 łyżeczką soli.
Ubij mleko, jajko i 3 łyżki roztopionego masła.
Podgrzej żeliwną patelnię na umiarkowanym ogniu i posmaruj masłem. Chochla w 2 łyżki ciasta dla każdego naleśnika; gotować, aż dopiero zaczyna się ustawić. Odwróć naleśniki i gotować, aż tylko gotowane przez.
Naleśniki przełożyć na talerze, posmarować masłem żurawinowym i podawać.