Naleśniki kukurydziane i grzybowe

Naleśniki kukurydziane i grzybowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników kukurydzianych i grzybowych. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajka ugotowane na twardo, jajka, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki Grzybowe, Naleśniki Grzybowe, oraz Naleśniki Z Pieczarkami I Szpinakiem.

Instrukcje

1
Połączyć rozdrobniony ser, grzyby, jajka ugotowane na twardo, kukurydza i papryka w średniej misce; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
GrzybyGrzyby
PaprykaPapryka
KukurydzaKukurydza
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W blenderze ułożyć 1 szklankę mleka, mąki, śmietany, jajek i soli; przykryć. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Odstawić 10 min.
5
Spryskaj 8-calową nieprzywierającą krepę lub patelnię saute sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ciepło na średnim i wysokim ogniu.
7
Dodaj 3 Łyżki. ciasto; przechyl patelnię, aby równomiernie pokryć dno cieście. Gotować crepe 30 sec. z każdej strony lub do lekko rumiane z obu stron. Ugotowane naleśniki ułóż pomiędzy nimi papierem do pieczenia. Kontynuuj z pozostałym cieście, aby uzyskać w sumie 12 naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
8
Wypełnij każdą krepę 1/3 szklanki rozdrobnionej mieszanki sera; zwinąć szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RozdrobnionySer Rozdrobniony
RolkaRolka
9
Nadziewane naleśniki umieścić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Piec 25 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
W międzyczasie doprowadzić Pozostałe 1 szklanki mleka do wrzenia w średnim rondlu; zmniejszyć ogień, aby gotować. Wymieszać z serem śmietankowym; ubić trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Zdjąć z ognia.
13
Na upieczone naleśniki polać gorącym sosem z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
NaleśnikiNaleśniki
KremKrem
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn