Naleśniki Klonowo-Orzechowe Low Carb
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur poranny posiłek, więc dać Low Carb Klon Pecan naleśniki spróbować. Ten przepis służy 4. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 490 kalorii, 10g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz bez dodatku cukru ekstrakt z wanilii, substytut cukru, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki Z Twarogiem (Low Carb & Keto), Muffinki klonowe z klonową glazurą (Low Carb), oraz The Ultimate Low Carb Maple Pecan Pie.
Instrukcje
Nasmarować patelnię lub dużą patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania lub masłem i podgrzać na średnim ogniu.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem orzechów pekan w blenderze przez około 15 sekund. Zatrzymaj i zeskrobaj boki łopatką i kontynuuj mieszanie przez kolejne 15 sekund, aż dobrze się wymieszasz.
Na rozgrzaną patelnię wlać około 16 mini-ciast i posypać je kilkoma orzechami pekan. Gotować z każdej strony tylko przez minutę lub
Podawać na gorąco z roztopionym masłem lub polać bitą śmietaną o niskiej zawartości węglowodanów.
Z mikserem na wysokości, ubijać śmietanę tylko do piany. Następnie dodaj substytut cukru i ekstrakt z wanilii i kontynuuj ubijanie, aż uformują się szczyty. Uważaj, aby nie przesadzić, bo śmietana pęknie. Przechowywać w torbie cukierniczej lub szklanym naczyniu z pokrywką i przechowywać w lodówce.