Naleśniki jajeczne z kiełbasą
Naleśniki jajeczne z kiełbasą mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,77 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kiełbasy śniadanie, serek, jajko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Egg Fast-Snickerdoodle Crepes (Low Carb), Naleśniki Z Kiełbasą, oraz Naleśniki Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować nadzienie, gotować kiełbasę i cebulę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 9 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Do mieszanki kiełbas dodajemy serek śmietankowy, mieszając do rozpuszczenia. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Zdjąć patelnię z ognia; przykryć i ogrzać.
Aby przygotować naleśniki, umieść jajko, białka i mleko w blenderze; proces 15 sekund.
Podgrzej 8-calową patelnię z krepy lub patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Wlać około 2 łyżki mieszanki jaj do środka patelni; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, aby ciasto pokrywało patelnię cienką warstwą. Gotować około 1 minuty lub do momentu wyschnięcia krawędzi, ciasto jest prawie ustawione, a spód jest brązowy. Ostrożnie podnieś krawędź krepy szpatułką, aby sprawdzić doneness. Obróć krepę i gotuj dodatkowe 20 sekund.
Wyjąć na talerz. Powtórz procedurę 7 razy z pozostałym cieście.
Łyżka około 1/4 szklanki napełniania do środka mniej rumiane strony każdej krepy. Fold boki nad nadzieniem; roll up.
Umieść 2 wypełnione naleśniki, szew boki do góry, na każdym z 4 talerzy do serwowania.
W razie potrzeby udekorować posiekaną natką pietruszki.