Naleśniki jajeczne z kiełbasą

Naleśniki jajeczne z kiełbasą
Naleśniki jajeczne z kiełbasą mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,77 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kiełbasy śniadanie, serek, jajko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Egg Fast-Snickerdoodle Crepes (Low Carb), Naleśniki Z Kiełbasą, oraz Naleśniki Z Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować nadzienie, gotować kiełbasę i cebulę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 9 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Do mieszanki kiełbas dodajemy serek śmietankowy, mieszając do rozpuszczenia. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KiełbasaKiełbasa
3
Zdjąć patelnię z ognia; przykryć i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Aby przygotować naleśniki, umieść jajko, białka i mleko w blenderze; proces 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
NaleśnikiNaleśniki
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Odstawić 8 minut.
6
Podgrzej 8-calową patelnię z krepy lub patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać około 2 łyżki mieszanki jaj do środka patelni; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, aby ciasto pokrywało patelnię cienką warstwą. Gotować około 1 minuty lub do momentu wyschnięcia krawędzi, ciasto jest prawie ustawione, a spód jest brązowy. Ostrożnie podnieś krawędź krepy szpatułką, aby sprawdzić doneness. Obróć krepę i gotuj dodatkowe 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć na talerz. Powtórz procedurę 7 razy z pozostałym cieście.
9
Łyżka około 1/4 szklanki napełniania do środka mniej rumiane strony każdej krepy. Fold boki nad nadzieniem; roll up.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Umieść 2 wypełnione naleśniki, szew boki do góry, na każdym z 4 talerzy do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
11
W razie potrzeby udekorować posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn