Naleśniki Jagodowo-Bananowe
Naleśniki jagodowo-bananowe wymagają ok. 35 minut od początku do końca. Ten poranny posiłek ma 109 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 35 i kosztuje 32 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, sodę oczyszczoną, banany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie super. Spróbuj Naleśniki Jagodowo-Bananowe, Naleśniki Bananowo-Jagodowe, oraz Naleśniki Bananowo-Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. W średniej misce ubić jajka z maślanką. Szybko wymieszaj mieszaninę mąki, a następnie wymieszaj roztopione masło i jagody.
Rozgrzej patelnię lub dużą patelnię nonstick na umiarkowanie małym ogniu i spryskaj nieprzywierającym sprayem do gotowania. Chochla 1/4 szklanki ciasta na naleśnik na patelni, pozostawiając miejsce na naleśniki do rozłożenia. Delikatnie połóż jeden plasterek banana na środku każdego naleśnika i gotuj, aż pojawią się bąbelki na powierzchni, 3 do 4 minut. Odwróć naleśniki i gotować, aż złoty kolor na drugiej stronie, 2 do 3 minut dłużej. Naleśniki jagodowo-bananowe obficie polać cukrem cukierniczym i podawać z syropem klonowym.