Naleśniki Jabłkowo-Cynamonowe

Naleśniki Jabłkowo-Cynamonowe
Naleśniki jabłkowo-cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 246 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, masywny mus jabłkowy, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pełnoziarniste naleśniki cynamonowe z syropem cynamonowym, Naleśniki Cynamonowe Z Jabłkami, oraz Naleśniki Cynamonowe Z Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Griddle ciepła lub 12-calowa patelnia na średnim i niskim ogniu lub do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść płatki w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę. Za pomocą wałka do ciasta zmiażdżyć płatki; wlać do dużej miski. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem syropu tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Na gorącej patelni, wlać ciasto przez hojne 1/4 cupfuls dla każdego naleśnika. Gotować 2 minuty lub aż krawędzie wyglądają gotowane i pęcherzyki zaczynają pękać na powierzchni. Włącz naleśniki; gotować z drugiej strony o 2 minuty dłużej lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Magazyn