Naleśniki Jabłkowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać naleśniki jabłkowe spróbować. Ten przepis służy 10. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kiełki pszenicy, beztłuszczową maślankę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Jabłkowe, Naleśniki Owsiane Jabłkowo, oraz Cynamonowe Naleśniki Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć maślankę z 3 kolejnymi składnikami.
Do suchych składników dodać mieszankę maślanki, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników.
Podgrzej patelnię nonstick lub patelnię Nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Dla każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię, rozprzestrzeniając się na 5-calowe koło. Gotować naleśniki, aż szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają gotowane; włączyć naleśniki i gotować drugą stronę.
Podawać z syropem klonowym i świeżymi owocami, w razie potrzeby (syrop i owoce nieuwzględnione w analizie).
Wskazówka: jedna łyżka bezcukrowego syropu klonowego ma 8 kalorii i 3 gramy węglowodanów.