Naleśniki imbirowe z kremową polewą klonową
Naleśniki imbirowe z kremową polewą klonową to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka odtłuszczonego mleka, melasy, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pumpkin Spice Pancakes with mapping Maple Apple, Naleśniki owsiane migdałowe z polewą Klonowo-Mango bananową, oraz Bezglutenowe naleśniki z dyni z greckim jogurtem Klon polewa.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połącz mleko, melasę, olej, jajko i białka; dodaj do suchych składników, mieszając, aż suche składniki zostaną zwilżone.
Dla każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię lub patelnię pokrytą sprayem do gotowania. Gotować naleśniki, aż szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają gotowane; obrócić i gotować drugą stronę. Top każdy naleśnik z 2 łyżki kremowy Klon polewa.
W razie potrzeby udekoruj świeżymi truskawkami.