Naleśniki Imbirowe
Naleśniki imbirowe to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony imbir, mielony cynamon, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki dyniowo-imbirowe z masłem imbirowym, Naleśniki Imbirowe, oraz Naleśniki Imbirowe.
Instrukcje
W średniej misce ubić produkt jajeczny trzepaczką do jaj lub trzepaczką do spienienia. Ubić w pozostałych składnikach z wyjątkiem syropu tylko do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozpyl patelnię lub 10-calową patelnię z natryskiem do gotowania.
Griddle ciepła do 191° lub patelnia ciepła na średnim ogniu. Na każdy naleśnik wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię.
Naleśniki gotować, aż nadmuchane i osuszyć na brzegach. Obróć; gotować inne strony do złotego koloru.