Naleśniki Enchilada
Przepis naleśniki Enchilada jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 445 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, ząbek czosnku, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Enchilada z 2-minutowym sosem Enchilada, Quinoa pełnoziarniste Greckie naleśniki jogurtowe {najzdrowsze naleśniki, jakie kiedykolwiek zrobiłem}, oraz Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu gotować wołowinę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Dodaj pomidory, sos pomidorowy i sól. Doprowadzić do wrzenia zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 30 minut.
W międzyczasie w misce połącz mieszankę herbatników, mąkę i mączkę kukurydzianą.
Wlać bater przez 1/2 cupfuls na nasmarowanej gorącej patelni; rozprzestrzeniać się do 6-in. średnica. Skręć, gdy pęcherzyki tworzą się na naleśnikach. Gotować, aż druga strona będzie złoty kolor.
Tymczasem na patelni smaż jajka, aż środek jest całkowicie ustawiony.
Ułożyć dwa jajka na dwóch naleśnikach. Na wierzch wymieszać z mięsem, serem i cebulą.