Naleśniki dyniowe z czekoladowymi pajączkami
Naleśniki z dyni z czekoladowymi pajęczynami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 377 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz dynię, prawdziwy syrop klonowy, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Lovers Pumpkin Fudge Brownie Pancakes with Chocolate Kahlua Sauce, Naleśniki Z Dyni Z Czekoladą, oraz Naleśniki Z Dyni Owsianej Z Kawałkami Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj lukier czekoladowy do dekoracji torby wyposażonej w małą okrągłą końcówkę.
Szczotka patelnia lub patelnia z olejem roślinnym lub spryskać sprayem do gotowania.
Ciepło na średnim i niskim ogniu.
W średniej misce wymieszaj składniki naleśników z trzepaczką do wymieszania.
Na każdy naleśnik wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować około 30 sekund lub do momentu wyschnięcia krawędzi. Obróć; gotować inne strony do złotego koloru.
Narysuj pajęczyny na naleśnikach z polewą czekoladową w ozdobnej torbie i podawaj.