Naleśniki dyniowe z czarnym syropem cynamonowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z dyni z czarnym syropem cynamonowym. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 86 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 3524 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, dynię, żel do farbowania żywności i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki dyniowe z syropem cynamonowo-Bourbonowym, Rozpuść w ustach pełnoziarniste placki z dyni z syropem cynamonowo-karmelowym, oraz Naleśniki z dyni z syropem z piwa korzennego, karmelizowanymi bananami i bitą śmietaną cynamonową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu. Patelnia bez sprayu.
Połącz jajka, maślankę, masło, dynię, cukier i sól w dużej misce.Użyj miksera elektrycznego do mieszania składników.
Dodaj suche składniki do składników zwilżanych i zmiksuj mikserem do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj tylko kilka kropli żelowego barwnika spożywczego, aż uzyskasz ładną pomarańczę (nie potrzeba wiele).
Wlać lub miarka ciasto na gorącej patelni, przy użyciu około 1/4 szklanki dla każdego naleśnika.Gdy ciasto przestaje bulgotać i krawędzie zaczynają twardnieć, odwróćpancakes. Powinny być złotobrązowe. Zajmie to od 1 do 2 minut.Odwróć naleśniki i gotuj drugą stronę przez ten sam czas, aż brązowieje. W rondlu połącz wszystkie składniki z wyjątkiem żelu do barwienia żywności. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Gdy zaczyna się nagrzewać, dodaj trochę czarnego barwnika spożywczego i wymieszaj, dodaj więcej, aż będzie tak ciemny ,jak to możliwe (nie zajmuje dużo). Pozostawić do wrzenia na kilka chwil, aż mieszanina zgęstnieje.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na tyle, aby włożyć do wyciskanej butelki.