Naleśniki Czekoladowo-Bananowe
Naleśniki czekoladowo-bananowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, banany, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Naleśniki Bananowo-Czekoladowe, Naleśniki Bananowo-Czekoladowe, oraz Naleśniki Bananowo-Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Griddle ciepła do 375° lub patelni ciepła na średnim ogniu; smar ze skróceniem, jeśli to konieczne (lub spryskać sprayem do gotowania przed ogrzewaniem).
Jajka ubić w dużej misce trzepaczką drucianą, aż zostaną lekko ubite. Ubić w pozostałych składnikach z wyjątkiem banana, chipsy czekoladowe i syrop tylko do gładkiej. Wymieszać z chipsami bananowymi i czekoladowymi.
Dla każdego naleśnika, wlać ciasto o nieco mniej niż 1/2 szklanki na gorącej patelni. Gotować około 1 1/2 protokół lub aż nadmuchane i osuszyć wokół krawędzi. Obróć; gotować inne strony do złotego koloru.