Naleśniki bananowo-orzechowe z polewą karmelową
Naleśniki bananowo-orzechowe z polewą karmelową to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać banan, orzechy włoskie, błonnik kompletny mix naleśnik, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Naleśniki kakaowe z kremową polewą karmelowo-bananową, Ciasto żurawinowo-kukurydziane z sosem karmelowo-orzechowym, oraz Chleb bananowy z polewą orzechową Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia ciepła lub patelnia na średnim ogniu lub do 191°. smaruj olejem roślinnym lub skracaj.
W średniej misce wymieszaj mieszankę naleśników i wodę widelcem lub trzepaczką do uzyskania gładkości (ciasto będzie cienkie). Wymieszać puree bananowe i 2 łyżki orzechów włoskich.
Dla każdego naleśnika, wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta do gorącej smarowanej patelni. Gotuj, aż pęcherzyki pękną na powierzchni, a krawędzie po prostu zaczną wysychać. Skręcić; gotować około 1 minuty lub do dna są złotobrązowe.
Podawać naleśniki z pokrojonym bananem, 2 łyżeczki orzechów włoskich i polewą karmelową.