Naleśniki Bananowo - Orzechowe
Naleśniki z orzechami bananowo-Macadamia mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 138 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 11. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, soda oczyszczona, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Naleśniki bananowo-orzechowe z syropem kokosowym {bezglutenowe}, Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, oraz Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
W średniej misce wymieszać banana i 5 kolejnych składników; wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki; mieszać tylko do połączenia. Wymieszać z orzechami macadamia.
Wlać około 1/4 szklanki ciasta na naleśnik na gorącej patelni nonstick lub patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania. Gotować 1 do 2 minut lub aż szczyty są pokryte pęcherzyków i krawędzie wyglądają gotowane. Ostrożnie obrócić naleśniki i gotować 1 do 2 minut lub do dna są lekko rumiane.