Naleśniki
Przepis Crepes jest gotowy w około 34 minuty i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten poranny posiłek ma 169 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, kakao w proszku, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wyznanie #145: mam słabość do naleśników ... łatwe naleśniki Nutella, Naleśniki, oraz Naleśniki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Różne dodatki: bita śmietana, sos czekoladowy, dżemy, cukier puder itp.
W średniej misce wymieszać jajka.
Dodaj pozostałe składniki i energicznie ubijaj, aż do połączenia, małe grudki są ok. Odstawić ciasto na bok, aby odpocząć przez 20 minut.
Podgrzej 8-calową nieprzywierającą patelnię saute na średnim ogniu. Lekko posmarować patelnię roztopionym masłem.
Wlać 1/4 szklanki ciasta do gorącej patelni, obracając patelnię tak, że ciasto rozprzestrzenia się równomiernie na bardzo cienką warstwę. Gotować około 30 sekund, aż crepe schodzi z boków patelni. Delikatnie odwróć krepę palcami lub za pomocą gumowej szpatułki i kontynuuj gotowanie jeszcze kilka sekund.
Przelej na talerz i powtórz naleśniki do gotowania, aż całe ciasto zostanie użyte.
Teraz naleśniki można napełniać i uzupełniać według własnych upodobań. Wypróbuj bitą śmietanę, sos czekoladowy, pastę z orzechów laskowych, masło, dżem, sos karmelowy, cukier puder, masło orzechowe, świeże owoce itp.