Naleśniki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać naleśniki spróbować. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 831 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wodę, ekstrakt z wanilanu, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Quinoa pełnoziarniste Greckie naleśniki jogurtowe {najzdrowsze naleśniki, jakie kiedykolwiek zrobiłem}, Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!), oraz Chilijskie naleśniki morskie lub Bindaetteok (Koreańskie naleśniki z fasolą Mung) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej płaską patelnię nieprzywierającą.
Połącz wszystkie mokre składniki (mleko bezmleczne, klon, woda, wanilia) w misce. Suche składniki (mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sól) przesiać do innej miski.
Wlać mokro do suchego i delikatnie mieszać, aż równomiernie wymieszać, dodając kolejne 1/4 szklanki mleka bezmlecznego, jeśli to konieczne. Ciasto będzie bardzo grube.
Pozwól odpocząć 10 minut, jeśli możesz. Ciasto kadzi na patelni i umieścić owoce w cieście, jeśli używasz. Kiedy spody naleśników są złote, a bąbelki zaczynają pojawiać się na szczytach, odwróć się. Gotować przez kolejne 2-3 minuty.Wskazówka szefa kuchni: użyj 1/4 szklanki miarki, aby wlać ciasto, aby utrzymać naleśniki równomiernie wielkości.Informacje Żywieniowe
80gproteina3. 20gsugars4. 60gProtein4g