Naleśnik Z Duńskiego Piekarnika (Aeggekage)

Naleśnik Z Duńskiego Piekarnika (Aeggekage)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj duńskiego naleśnika z piekarnika (Aeggekage). Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mleka, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Duńskie Kulki Naleśnikowe, Duńskie Kulki Naleśnikowe (Aebleskiver), oraz Flaeskeaeggekage (Duński Bekon I Jajko Naleśnik/Omlet) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić razem jajka, mleko, cukier i sól na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Wymieszać mąkę, aż się włączy, a następnie odstawić na bok i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Umieść masło w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali i umieść w nagrzanym piekarniku, aż się roztopi, a następnie posmaruj je całym wnętrzem gorącego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wlać ciasto do gorącego naczynia do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Posypać sokiem z cytryny, top z jagodami, i pył z cukrem cukierniczym; podawać natychmiast z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn