Naleśnik Deserowy Z Jabłkami
Naleśnik deserowy z jabłkami może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 202 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sok jabłkowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Naleśnik z piekarnika jabłkowego z syropem jabłkowym, Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy), oraz naleśnik jabłkowy.
Instrukcje
Roztop margarynę na 10-calowej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Dodaj jabłko; smażyć 3 minuty. Wymieszać z brązowym cukrem, cynamonem i gałką muszkatołową; gotować 2 protokół.
Połącz sok, wodę i skrobię kukurydzianą w małej misce. Dobrze wymieszać; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, delikatnie mieszając.
Usuń mieszankę jabłek z patelni; odstawić, i ogrzać. Wytrzyj patelnię czystym ręcznikiem papierowym.
Umieść patelnię w piekarniku na 5 minut.
Mąkę i 1 szklankę mleka połączyć w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Wymieszać 1 szklankę mleka, wanilię i kolejne 4 składniki( wanilia przez białka); odstawić. Patelnia płaszcz z gotowania sprayu; wlać ciasto do podgrzewanej patelni.
Piec w 425 przez 25 minut lub aż opuchnięte i brązowe wokół krawędzi.
Wyjąć z piekarnika; posypać cukrem pudrem.
Pokroić w kliny; top z mieszaniny jabłek.