Naleśniki z skorupiaków w sosie winno-serowym to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 210 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ser szwajcarski, naleśniki, wermut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Linguine z sosem ze skorupiaków, Ravioli Z Figami I Serem Z Sosem Z Masła Orzechowego, oraz Klopsiki o niskiej zawartości węglowodanów z wołowiną i niebieskim serem w sosie z czerwonego wina.
Instrukcje
1
Roztopić 1/4 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj krewetki, mięso krabowe, i zielona cebula, i smażyć przez 1 minutę. Wymieszać wermut, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować 7 minut lub do wchłonięcia większości cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Crabmeat
Wermut
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Usunąć mieszaninę z ognia i odstawić.
4
Mżawka 1/2 łyżki roztopionego masła do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.