Naleśniki z ryżem Arborio, parmezanem i zielonym groszkiem
Ryż Arborio, parmezan i naleśniki z zielonego groszku mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 313 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ryżu arborio, olej canolan, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Budyń Ryżowy Arborio, Budyń Ryżowy Arborio, oraz Budyń Ryżowy Arborio dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
2
Dodać cebulę; gotować przez 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodaj ryż; gotuj przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
4
Dodać wodę i sól; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować przez 15 minut. Wymieszać z groszkiem i startym serem; gotować 2 minuty, ciągle mieszając. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Woda
Groch
Sól
5
Połączyć białka i jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać mieszankę ryżu, mieszając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
7
Rozgrzać olej w patelni nonstick lub dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki ryżu na naleśnik na gorącej patelni, rozkładając każdy do średnicy 4 cali. Gotować 6 minut z każdej strony lub do dna są rumiane.