Naleśniki z miodem morelowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z miodem morelowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 652 kalorie. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki morelowe z masłem miodowym, Morelowe bułeczki pekan z morelowym masłem miodowym, oraz Pełnoziarniste, surowe naleśniki z kwiatem pomarańczy i ricottą zaadaptowane z pełnoziarnistego miodu Donna Hay i naleśników z ricottą z "Fresh and Light".
Instrukcje
W misce ubić mąkę z cukrem, proszkiem do pieczenia i solą. W innej misce połączyć jajko z mlekiem i roztopionym masłem.
Wlać płynne składniki do mieszaniny mąki i mieszać, aż mąka jest po prostu zwilżona; zignorować grudki.
Podgrzej dużą żeliwną patelnię. Lekko nasmarować powierzchnię.
Wlać 1/4 szklanki ciasta na patelni dla każdego naleśnika, rozłożenie go lekko. Gotować na umiarkowanym lub umiarkowanie małym ogniu, aż krawędzie wyglądają na suche, o 3 protokół. Obróć naleśniki i gotuj przez 1 minutę.
Przenieść naleśniki do arkusza cookie i utrzymać ciepło w piekarniku, podczas gdy reszta.
Naleśniki podawać z zmiękczonym masłem i miodem morelowym.