Naleśniki z mąki kukurydzianej (z syropem jeżyn)

Naleśniki z mąki kukurydzianej (z syropem jeżyn)
Naleśniki z mąki kukurydzianej (z syropem jeżyn) może być tylko poranny posiłek szukasz. Jedna porcja zawiera 788 kalorii, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Ten przepis od kobiety Pioneer ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, wodę, Syrop z jeżyn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Naleśniki z mąki kukurydzianej z syropem jagodowym, Johnnycakes (naleśniki z mąki kukurydzianej) z syropem Chili, oraz Naleśniki z mąki kukurydzianej Clementine z kompot z jeżyny Klonowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, sól, proszek do pieczenia i cukier. Zestaw aside.In oddzielną miskę, wymieszać mleko, jajka i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wlać do suchych składników, delikatnie mieszając. Wymieszać z roztopionym masłem. Odstaw ciasto na bok. Jeśli ciasto jest zbyt grube, splash w małej ilości milk.In rondel, połączyć jeżyny, cukier i wodę. Doprowadzić do delikatnego wrzenia i gotować przez 5 minut na niskim poziomie. Wymieszać skrobię kukurydzianą, a następnie kontynuować gotowanie, używając trzepaczki lub łyżki do rozgniatania większych kawałków jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Zdejmij z ognia, gdy jest ładny i gruby.
4
Podgrzać 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu. Po podgrzaniu, upuść 1/4 szklanki ciasta na naleśnik i gotować, aż złoty kolor z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
5
Wyjąć z patelni i odstawić. Ułóż trzy naleśniki, umieszczając klepnięcie masła między każdym naleśnikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
6
Skropić ciepłym syropem klonowym, a następnie wyłożyć na wierzch Syrop z jeżyn. Kop!
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn