Naleśniki z kalafiorem (Fritelle di Cavalofiore)
Naleśniki z kalafiorem (Fritelle di Cavalofiore) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na poranny posiłek. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 389 kalorii, 16G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka bułki tartej, anchois, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki z kalafiorem (Fritelle di Cavalofiore), Naleśniki Z Kalafiorem, oraz Naleśniki Z Kalafiorem Boczkiem.
Instrukcje
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej do czasu palenia.
Dodać kalafior i anchois i gotować powoli, aż kalafior jest bardzo miękki, ale nadal trzyma swój kształt, o 15 do 20 protokół.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Umieść kalafior w dużej misce i dodaj jajka, bułkę tartą, mąkę i ser pecorino i wymieszaj, aby wymieszać. W 10 do 12-calowej, nieprzywierającej patelni saute, podgrzać olej przez łyżkę i dodać 3 łyżki mieszanki kalafiora, gotować przez około 5 minut z każdej strony, aż złoty kolor będzie brązowy.
Wyjąć na półmisek. Kontynuuj, aby naleśniki z pozostałym cieście.
Posypać grubo startą ricottą salata i podawać.