Naleśniki Z Cukinią Cheddar

Naleśniki Z Cukinią Cheddar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z cukinią Cheddar. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, olej roślinny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Naleśniki z porem i cheddarem, Naleśniki Z Bekonem, Kukurydzą I Cheddarem, oraz Kalafiorowe Placki Cheddar (Naleśniki).

Instrukcje

1
W misce wymieszać cukinię, ser Cheddar i cebulę. Wymieszać jajka i biszkopt wymieszać w mieszaninę cukinii, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Biszkopt MixBiszkopt Mix
CukiniaCukinia
CebulaCebula
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać olej roślinny na patelni lub dużej patelni na średnim ogniu. Scoop o 1/4 Puchar ciasto na podgrzewanej patelni; gotować, aż naleśniki są rumiane, 3 do 4 minut na stronie. Powtórz z pozostałym ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn