Naleśniki Pomarańczowo-Ricotta

Naleśniki pomarańczowo-Ricotta mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 175 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mleko, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pełnoziarniste, surowe naleśniki z kwiatem pomarańczy i ricottą zaadaptowane z pełnoziarnistego miodu Donna Hay i naleśników z ricottą z "Fresh and Light", Naleśniki Z Pomarańczową Ricottą, oraz Naleśniki z pomarańczową bazylią ricotta.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól wymieszać w dużej misce.
Połącz ser ricotta i 4 kolejne składniki (ser przez żółtka) i dodaj do mieszanki mąki, mieszając, aż będzie gładka. Ubij białka z dużą prędkością miksera, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż jedną czwartą białek do mieszanki serowej; delikatnie złóż pozostałe białka.
Łyżka o 1/4 ciasto cup na gorącej patelni nonstick lub dużej patelni nonstick. Włącz naleśniki, gdy szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają na ugotowane.