Naleśniki kukurydziane z masłem miodowo-orzechowym
Naleśniki kukurydziane z masłem miodowo-orzechowym to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, olej roślinny, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki kukurydziane z masłem miodowo-orzechowym, Tosty Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej + Syrop Klonowy Miodowo-Masłowy, oraz Quinoa Cornmeal Lemon Honey Pancakes.
Instrukcje
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat 1/2 Puchar masła, miód, i cynamon w małej misce, aż puszyste. Wymieszać z orzechami pekan. Doprawić solą.
Ubij jajka w średniej misce, aby zmiksować; ubijaj w kwaśnej śmietanie, mleku, oleju i wanilii. Stopniowo dodawać płynną mieszaninę do suchych składników, ubijając aż do wymieszania.
Patelnia ciepła lub ciężka duża patelnia na średnim ogniu. Pracując partiami, lekko posmaruj patelnię roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wlać ciasto przez 1/3 cupfuls na patelni. Gotować, aż do dna brązowy, o 4 protokół. Obróć naleśniki i gotować, aż drugie strony brązowy, o 2 protokół. Naleśniki podzielić między talerze i top z masłem miodowo-orzechowym.