Naleśniki Kukurydziane

Naleśniki Kukurydziane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników kukurydzianych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 116 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, syrop klonowy, ziarna z ear of corn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Naleśniki Kukurydziane, Naleśniki Kukurydziane, oraz Naleśniki Z Cukinią I Kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondelku rozgrzać masło z mlekiem, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj klon syrup.In w dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól. Zrobić studnię w środku, dodać 3 żółtka i mieszaninę mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Trzepaczka do combine.In inna duża miska, ubijać 3 jajka bielone, aż utworzą jędrne szczyty. Złóż je do mieszanki kukurydzy jedną trzecią na raz, aż wszystko zostanie włączone.Złóż w świeżej kukurydzy, posiekane liście kolendry i chilli, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kukurydzaświeża Kukurydza
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Podgrzej patelnię, dodaj trochę masła lub oleju i wlej chochlę ciasta naleśnikowego (około 50-60 ml). Gotować na małym ogniu, aż krawędzie nie będą płynne i odwrócić się na brązową drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn