Naleśniki Jagodowo-Kukurydziane
Naleśniki jagodowo-kukurydziane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 199 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę kukurydzianą, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Naleśniki jagodowo-kukurydziane, Naleśniki Z Mąką Kukurydzianą Z Jagodami, oraz Naleśniki Z Mąką Kukurydzianą Z Jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, a następnie 4 składniki połączyć w dużej misce.
Połączyć maślankę, jajko i olej; dodać do mieszaniny mąki, mieszając, aż będzie gładka. Delikatnie wymieszać z jagodami.
Łyżka o 1/4 Puchar ciasto na gorącej patelni nonstick lub nonstick patelni pokrytej sprayem do gotowania. Włącz naleśniki, gdy szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają na ugotowane.