Naleśniki żurawinowo-pomarańczowe z syropem żurawinowo-klonowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników żurawinowo-pomarańczowych z syropem żurawinowo-klonowym. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę pomarańczową, jajko, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki dyniowe z żurawinowym syropem klonowym, Syrop Żurawinowo-Klonowy, oraz Puszyste Naleśniki Z Pomarańczowym Syropem Klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników ubić w dużej misce.
W średniej misce ubijamy maślankę i kolejne 4 składniki.
Dodać mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki i mieszać, aż się zmiksuje. Wymieszać z żurawiną.
Wlać 1/3 Puchar ciasto dla każdego naleśnika na lekko nasmarowanej gorącej patelni lub nonstick patelni. Gotować 2 do 4 minut lub aż szczyty są pokryte pęcherzyków i krawędzie wyglądają suche i gotowane; włączyć, i gotować 1 minutę lub aż lekko rumiane. Trzymaj ciepło.
Podawać z syropem żurawinowo-klonowym.