Nakrapiana Sałatka z komosą ryżową, porem, boczkiem i trybulą z " Home Made Winter

Nakrapiana Sałatka z komosą ryżową, porem, boczkiem i trybulą z
Nakrapiane Sałatka z Quinoa, por, boczek, & trybula z ' Home Made Winter może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 659 kalorii, 10g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz dziecięce pory, oliwę z oliwek, nasiona maku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 291 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ser Brousse z " domowej zimy, Kardamon i pomarańczowe bułeczki z " domowej zimy, oraz Vol-au-Vent wypełniony kremowym selerem i grzybami z ' Home Made Winter dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój pory po przekątnej na kawałki o średnicy 1,5 cm. Dokładnie je opłucz, dobrze osusz, a następnie smaż na oleju na patelni lub woku na dużym ogniu, aż będą naprawdę gorące, ale jeszcze nie rumiane, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać wermut i obniżyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
3
Nałożyć pokrywkę lekko krzywo i dusić około 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż pory będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Tymczasem doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia, dodać szczyptę soli, i mieszać w quinoa. Ustaw minutnik kuchenny na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Niech quinoa gotować delikatnie na małym ogniu. Gdy alarm zgaśnie, natychmiast spuścić quinoa i spłukać go zimną wodą, aby zatrzymać dalsze gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Niech dokładnie spuścić.
7
Na patelni nonstick, smażyć boczek, aż chrupiące i niech spuścić na ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Patelnia z pora powinna być prawie sucha, a pory prawie gotowe. Podnieś pory na talerz i pozwól im ostygnąć. W średniej misce, połączyć pory z quinoa, mak, i niektóre z trybuli. Odstaw trochę trybuli do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
TrybulaTrybula
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Ubij razem sok z cytryny, czosnek i cayenne, a następnie ubijaj oleje w cienkim strumieniu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Zalać nakrapianą mieszaniną pora.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Ułóż szpinak w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać nakrapianą sałatkę i pokruszyć boczek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Udekoruj zarezerwowaną trybulą i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrybulaTrybula
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawSałatki
OkazjeZimowe
Magazyn