Naklejki na garnki ze słodkim sosem sojowym

Naklejki na garnki ze słodkim sosem sojowym
Naklejki na garnek na przepis ze słodkim sosem sojowym są gotowe w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 63 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka oleju sezamowego, wody, mielonej wieprzowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Naklejki na garnek Shiitake z sosem sezamowym, Naklejki z kurczaka i cytryny w sosie sojowym, oraz Naklejki imbir-krewetki garnek z pikantnym sosem orzechowym.

Instrukcje

1
Linia cookie arkusz z gotowania pergamin papieru. W małej misce wymieszaj wieprzowinę, cebulę i piernik.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Pliki CookiePliki Cookie
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pracując z 1 skórą wontona na raz, umieść 1 czubatą mieszankę wieprzową na środku każdej skórki wontona. Zwilżyć brzegi skóry wonton wodą; złożyć na pół nad wypełnieniem, tworząc trójkąt i uszczelnić boki. Połącz ze sobą 2 końce, tworząc kształt kapelusza(patrz zdjęcie).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
3
Umieść naklejki na garnki na arkuszu ciastek; przykryj wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
GarnekGarnek
4
W holenderskim piekarniku podgrzać 3 ćwiartki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj połowę naklejek do garnka; gotuj około 5 minut lub do momentu, aż krawędzie skórek wonton będą jasne. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć naklejki z wody; dokładnie osuszyć na papierowych ręcznikach. Powtórz z pozostałymi naklejkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
6
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać składniki sosu, aż cukier się rozpuści; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj połowę naklejek garnka; gotować 2 do 3 minut lub aż chrupiące i złocisty brązowy na dole. Kolei; gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż rumiane i chrupiące. Używając Tokarki do naleśników, Usuń naklejki z garnka z oleju; umieść na półmisku. Powtórz z pozostałą łyżką oleju i pozostałymi naklejkami na garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
GarnekGarnek
9
Podawać na ciepło z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn