Naklejki Na Garnek Z Indykiem
Przepis Turcja Pot naklejki może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 78 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ząbki czosnku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Naklejki na garnek z indykiem Char, Jeden garnek Indyk Chili Mac + wideo, oraz Instant Pot Turkey Taco Pasta.
Instrukcje
Aby przygotować sos do zanurzania, połącz pierwsze 5 składników, dobrze mieszając trzepaczką.
Aby przygotować pierogi, umieść grzyby, cebulę, marchewkę, imbir i ocet w robocie kuchennym; pulsuj, aż grubo posiekasz, skrobając boki.
Połącz mieszaninę grzybów i białka jaj w dużej misce; dodaj indyka, mieszając, aż do połączenia.
Pracując z 1 skórką gyoza na raz (przykryj pozostałe skórki, aby nie wyschły), łyżka około 1 łyżki mieszanki indyka do środka każdej skóry. Zwilżyć brzegi skóry wodą. Złóż na pół, ściskając krawędzie razem, aby uszczelnić.
Pierogi układamy na blasze (przykrywamy luźno ręcznikiem, aby nie wyschły). Powtórz procedurę z pozostałymi skórkami i mieszaniną indyka.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Ułóż połowę pierogów na patelni; przykryć i gotować 5 minut lub aż lekko rumiane. Pierogi obrócić; dodać 1/4 szklanki wody. Przykryć i dusić 5 minut.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym. Powtórz procedurę z pozostałym olejem roślinnym, pierogami i wodą.
Podawać na ciepło z sosem do zanurzania.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.