Naklejki na garnek wieprzowy to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Mieszanka kapusty napa, sos sojowy, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Naklejki Na Garnek Wieprzowy, Naklejki na garnek z wieprzowiną i krewetkami, oraz Naklejki Na Garnek Wieprzowy Imbir dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wrzucić razem kapustę i 3/4 łyżeczki soli i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Przenieść do czystego ręcznika do naczyń lub gazę, zebrać końce razem i skręcić, aby wycisnąć jak najwięcej wody, Jak to możliwe. Wytrzyj miskę do czysta, a następnie Przywróć do niej kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
Ręczniki Kuchenne
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj wieprzowinę, imbir, marchew, szalotki i czosnek i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Marchew
Czosnek
Imbir
Wieprzowina
4
W małej misce ubić sos sojowy, olej sezamowy i jajko, a następnie wymieszać z mieszanką kapusta-wieprzowina. Wymieszać z pieprzem i pozostałą 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sezamowy
Sos Sojowy
Kapusta
Pieprz
Wieprzowina
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
5
Na suchej powierzchni wyłożyć 1 owijkę gyoza, Pozostałe owijki przykryć zwilżoną szmatką lub ręcznikiem papierowym. Łyżka 1 1/2 łyżeczki napełniania do środka, a następnie zwilżyć w połowie krawędzi mokrym palcem. Złóż wolną od wilgoci połowę owijki na zwilżoną połowę, aby utworzyć otwarty kształt półksiężyca. Aby uszczelnić, za pomocą kciuka i palca wskazującego jednej ręki, uformuj 6 małych zakładek wzdłuż niezmoistowanej krawędzi owijki, naciskając Zakładki na zwilżoną krawędź, aby zamknąć wypełnienie. Zwilżona obramowanie pozostanie gładkie i automatycznie zakrzywi się półokrągle. Stojak pierogi, szew do góry, na blasze do pieczenia i delikatnie docisnąć, aby spłaszczyć dno. Przykryć luźno zwilżoną szmatką lub ręcznikiem papierowym. Pozostałe pierogi formować w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Ręczniki Papierowe
6
W 10-calowej, pokrywanej, nieprzywierającej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, rozgrzej olej, aż będzie gorący, ale nie pali, a następnie usuń z ognia i ułóż naklejki na garnki w ciasnym okrągłym wzorze stojąc w oleju (powinny się dotykać). Gotować, odsłonięte, aż spody będą bladozłoty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pottickers
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Garnek
7
Dodaj 1/2 szklanki wody, przechylając patelnię, aby rozprowadzić, następnie przykryć szczelnie pokrywką i gotować, aż płyn odparuje, a DNA pierogów są chrupiące i złote, 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj 2 łyżki więcej wody, jeśli patelnia wygląda sucho przed DNA są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Zdejmij pokrywkę i gotuj, potrząsając patelnią, aby poluzować naklejki garnka, aż para rozproszy się, 1 do 2 minut. Odwróć dużą płytę z obręczą nad patelnią. Za pomocą uchwytów do garnków, trzymaj talerz i patelnię razem i odwróć patelnię.