Najszybsza Zupa Z Makaronem

Najszybszy rosół z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 351 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cienką kapustę, sos sojowy, makaron ramen o orientalnym smaku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Najlepsza, Najłatwiejsza, Najszybsza Zupa Z Makaronem, Najszybsza i najłatwiejsza w historii Zupa serowa Tortellini, oraz Zupa Z Makaronem Z Makaronem.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w garnku do zupy. Podczas gdy woda dochodzi do wrzenia, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca. Smażyć kurczaka, aż rumiane ze wszystkich stron i gotowane przez.
Gdy woda dojdzie do wrzenia, dodaj smażonego kurczaka, marchew, kapusta, czosnek i imbir do garnka. Gotować 2 protokół, następnie dodać makaron ramen wraz z tylko 2 pakietów smakowych, które pochodzą z makaronem. Gotować 3 minuty i nie sekundę dłużej ramen jest najlepszy, gdy nie gotowane na śmierć. Posmakuj, a następnie dodaj sos sojowy, jeśli chcesz. (Lubię.) Uwaga: moje dzieci uwielbiają smak makaronu ramen, a ja uwielbiam, jak szybko gotują. Kilka przepisów zawartych w tej książce pokazuje, jak stworzyć prosty pakiet ramen, aby dodać więcej wartości odżywczych i lepszego smaku. Jedna wskazówka: nigdy nie używaj wszystkich pakietów przypraw, jeśli używasz wielu pakietów ramen. Prawdopodobnie przekonasz się, że możesz uzyskać dobry smak, używając o połowę mniej pakietów niż pakietów ramen. Ale nie wyrzucaj niewykorzystanych pakietów; odkładam je na bok i używam ich do robienia bulionu dla innych przepisów.