Najsmaczniejsza fasolka szparagowa wszechczasów

Yummiest Green Beans Ever to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis na 5 porcji. Jedna porcja zawiera 80 kalorii , 4 g białka i 4 g tłuszczu . Za 61 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis przygotowało 7 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką ocet winny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, posiekaną fasolkę szparagową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 59% . Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak fasolka szparagowa ze sfermentowaną czarną fasolą ~ czyli brudna fasolka szparagowa , smażona fasolka szparagowa – najzdrowszy sposób jedzenia fasolki szparagowej i najsmaczniejsza zupa jarzynowa .
Instrukcje
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i szynkę; gotuj i mieszaj, aż na dnie patelni zaczną pojawiać się brązowe kawałki, od 5 do 10 minut.
Wymieszaj czerwony ocet winny na patelni, zeskrobując przyrumienione kawałki z dna. Ocet szybko odparuje – nie panikuj.
Wymieszaj musztardę i zmniejsz ogień do średniego.
Dodać zieloną fasolkę i wymieszać, żeby się nią pokryła. Gotuj do miękkości, ale wciąż chrupkości, około 5 minut. Dopraw solą koszerną i podawaj.