Najprostszy Gulasz Wołowy
Need a dairy free main course? Najprostszy gulasz wołowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, mąkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Najprostszy Koreański Gulasz Wołowy, Najprostszy gulasz z kurczakiem i porem, oraz Najprostszy Cynamonowy Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić mięso w dużej misce, całość doprawić solą i pieprzem i zalać mąką. Ciepłe 2 Łyżki. olej na patelni na średnim ogniu. Połowę mięsa smażyć na brązowo, około 4 minut; umieść kostki w powolnej kuchence. Ciepłe Pozostałe 1 łyżka. olej na patelni, usmażyć pozostałe mięso i umieścić w powolnej kuchence.
Dodaj cebulę i marchew na patelnię i gotuj, często mieszając, przez 2 minuty.
Dodać czosnek; gotować przez 1 minutę dłużej.
Dodaj mieszankę cebuli do powolnej kuchenki.
Wlać ocet i wino do patelni, doprowadzić do wrzenia, a następnie dodać mieszaninę do powolnej kuchenki. Doprawić solą, pieprzem i tymiankiem, dodać liść laurowy. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie, 5 do 6 godzin.
Usunąć liść laurowy i podawać na gorąco.