Najprostsza komosa ryżowa i pilaw z orzechów piniowych

Najprostszy Quinoan i pilaw z orzechów sosnowych może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ziaren quinoa, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Najprostszy pilaw z Chinoanu i orzechów sosny, Czerwona komosa ryżowa z pomidorami, szpinakiem i orzeszkami pinii, oraz Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych.
Instrukcje
Umieść komosę ryżową na drobnym sitku. Spłucz pod zimną bieżącą wodą 1 pełną minutę. Odstawić do odsączenia.
Bulion, sól i pieprz zagotować w ciężkim, średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z komosą ryżową. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest miękka i cały bulion jest wchłaniany, o 15 protokół. Wyłącz ogrzewanie.
Niech quinoa stać, nadal objęte, przez 10 minut.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. rozrzuć orzeszki piniowe na małej blasze do pieczenia. Tosty orzechy, aż złoty, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Ostudzić na blasze do pieczenia.
Wymieszać kolendrę i orzeszki piniowe do komosy ryżowej.